Fit & gezond

Hoe bleek je tanden met een tandenbleekset

tandenbleeksets

Een Tandenblekenset is iets dat veel mensen niet beschouwen als een noodzaak. Echter, zelfs voor degenen die niet zo bewust van of gehinderd door hun gekleurde tanden, zullen ze versteld staan hoe bevrijdend het voelt als ze eenmaal hun tanden witter. Dit artikel zal u de beste manier tonen om uw tanden te krijgen wit gemaakt.

Om onnodige pijn te voorkomen, moeten mensen met gevoelige tanden een tandarts raadplegen om het best mogelijke whitening product te vinden. Aangezien de meeste mee naar huis nemen tanden bleken producten zijn niet gemaakt voor gevoelige tanden, is het belangrijk dat u een professional te raadplegen alvorens een irriterend op uw eigen gevoelige tanden. Ze kunnen u leiden naar de meest effectieve en pijnloze whitening oplossing.

Veel mensen zeggen dat het gebruik van sinaasappel en citroen schillen op je tanden kan helpen om ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke parelwitte staat. Neem de sinaasappel of citroenschil en wrijf het achterste deel van het op je tanden. Het toevoegen van een beetje zout helpt ook wanneer u deze techniek gebruikt.

Oefen preventief onderhoud aan je tanden met behulp van een tandvlees stimulator. U wilt het gebied onder de tandvleesflap richten waar de plaque begint op te bouwen. Plaque is een belangrijke bijdrage aan verkleurde tanden. Wanneer de plaque begint te bouwen op je tanden, vlekken kunnen hechten aan het oppervlak gemakkelijker.

Hoe begin je met een tandenbleekset

Voordat u begint met elke vorm van een tanden bleken programma, moet u uw tandarts te bezoeken en hebben een grondige reiniging en check-up. Dit kan eigenlijk alles zijn wat je nodig hebt voor een mooie, witte glimlach. Het zal ook toestaan dat uw tandarts om uw tandvlees te controleren, omdat deze whitening behandelingen mag niet worden gebruikt wanneer het tandvlees ontstoken zijn.

Bij het kopen van whitening tandpasta, in gedachten houden dat ze niet het verhogen van de witheid van de tanden. Deze tandpasta’s zijn ontworpen om te breken en het residu achtergelaten van donkere dranken en voedingsmiddelen die kunnen vlekken oplossen. Ze richten zich op de vlekken, zodat de natuurlijke witheid van je tanden zal worden blootgelegd.

Bij het gebruik van over-the-counter tanden bleken producten is het belangrijk om te lezen en volg de aanwijzingen zeer zorgvuldig. Laat de strips of gel niet langer dan de instructies dicteren, omdat dit kan leiden tot zweren en problemen in je mond. Vermijd het drinken of het eten van zure voedingsmiddelen of dranken voor een paar uur na de behandeling.

Gebruik geen producten met fluoride in hen, zoals drinkwater of tandpasta. Fluoride is bekend dat vlekken veroorzaken op je tanden en het moet worden vermeden ten koste van alles als u probeert om uw tanden wit te houden. Controleer de etiketten op uw tandpasta voordat u het koopt om ervoor te zorgen dat het geen fluoride.

Meng zuiveringszout en zout samen voor een thuis bleken methode. Dit is een bekende behandeling voor het maken van tanden witter. Je er een pasta van maken door ze samen te mengen met een beetje water. Zorg ervoor dat u uw mond daarna goed afspoelt.

Om de resultaten van uw whitening te behouden, blijf uit de buurt van sigaretten en bewerkte voedingsmiddelen. Tanden vriendelijk voedsel zoals appels, selderij, en wortelen zal je tanden gezond en helder te houden. Kauwen op een suikervrije kauwgom kan ook zeer nuttig zijn, omdat het de productie van speeksel stimuleert, wat kan leiden tot een schonere mond.

Jaag drankjes die vlekken veroorzaken met water. Een waterspoeling voorkomt dat de vlek waardoor de drank lang genoeg op uw tanden blijft staan om schade aan te richten. Het drinken van koffie met 2% of volle melk, of drinken door een rietje, kan voorkomen dat vlekken ook.

Om tijdelijk vlekken van uw tanden te voorkomen, breng een kleine hoeveelheid vaseline. Het smaakt niet erg goed, maar het voegt glans toe aan je tanden en houdt ze een tijdje vlek- en lippenstiftvrij.

Gebruik de juiste tint lippenstift en lipgloss om je tanden op te fleuren. Als uw tanden zijn vergeling of uit wit, ga met naakten en roze met blauwe ondertonen. Als u grijzende tanden, een koele toon met een bruine basis zal de truc doen in het maken van je tanden pop.

Het hebben van een heldere witte glimlach kan echt boost je vertrouwen, en helpen u om je best te voelen. Volg dit eenvoudige advies om in een mum van tijd geweldige resultaten te behalen.

Show More

Related Articles

Back to top button