5 manieren om summerproof te worden in 2022

Eerlijk is eerlijk, in de zomermaanden zijn we vaak toch net iets drukker met ons lijf dan in de wintermaanden. Verborgen onder een dikke laag kleding zie je er gewoonweg minder van. Maar zodra het warmer wordt, worden de broeken korter en de shirtjes strakker. En ja, dan wil je er vrouw natuurlijk wel goed uitzien.

Zorg voor een lekker kleurtje

Een mooi gebruinde huid staat veel leuker dan een bleke toet. Ook de armen en benen mogen natuurlijk wel een tintje hebben. Je doet dit best door al op tijd korte broeken, rokjes en shirts te gaan dragen. Zo kun je de eerste zonnestralen al vroeg opvangen en loop je niet het risico van gevaarlijke stralen. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kun je natuurlijk nog even een extra zetje geven met zelfbruiningsmiddelen.

Strak in je vel

Je hoeft beslist geen tientallen kilo’s af te vallen, maar een beetje strak in je vel zitten doet wonderen voor je looks. Zorg voor voldoende beweging, check extra aandachtsgebieden zoals de buik en taille en eet zo gezond mogelijk. Je zult zien dat wanneer je

Betere beeldhouwwerk

Tegenwoordig wordt er weliswaar vaker over liposculptuur gesproken, maar in de volksmond wordt het nog altijd liposuctie genoemd. Met liposuctie kun je in een korte tijd en heel gericht vet weghalen en daarmee de contouren van je lichaam veranderen. De technieken worden steeds beter waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor blauwe plekken, littekens of langdurig herstel. Met een liposuctie buik behandeling zie je er binnen no-time weer goed uit.

Borst vooruit

Deze tip is natuurlijk alleen voor de dames; loop rechtop en geef je boezem eens extra aandacht. Dat kan door een goede pasvorm van je top, een perfect passende bh en zelfs door een borstvergroting of -verkleining. Wat je ook kiest, draag je vrouwelijkheid met trots.

Mooie make-up

Nog een gouden oude; zorg voor mooie make-up. Dat hoeft niet over de top te zijn, subtiel is meestal beter. Een uitzondering is eventueel de nagels. Bij een stralend zonnetje staan wat fellere kleuren op de handen en voeten juist wel heel mooi. Rood, roze, blauw, geel, kies wat bij je past. En die nude look die mag even in kast, die bewaar je beter weer tot het najaar of de winter.

 

 

Mobiele versie afsluiten