BinnenlandBusinessOpvallend

Rijschool GetLicense introduceert extra snelle pakketservice

Rijscholen in heel Nederland zitten met het handen in het haar vanwege de enorme drukte. Leerlingen zoeken massaal naar een rijschool waar ze direct een rijinstructeur aangewezen krijgen en binnen de gewenste tijd het praktijkexamen kunnen inplannen. Voor de leerlingen die snel het autorijbewijs willen halen is de drukte een flinke domper. Rijscholen melden zelfs dat leerlingen bereid zijn op te bieden tegen andere leerlingen, alles om zo snel mogelijk te slagen. Om het zo eerlijk mogelijk te houden introduceert GetLicense (rijschool arnhem) het extra snelle servicepakket.

Extra snelle servicepakket

Het extra snelle servicepakket van rijschool GetLicense is in het leven geroepen na de zoveelste vraag voor een spoedopleiding. De rijschool kan door de drukte bij het Cbr voor nieuwe leerlingen pas aan het einde van dit najaar praktijkexamens plannen. Om alsnog snel een praktijkexamen in te plannen, bieden leerlingen op examendata. De vraag vanuit leerlingen is volgens GetLicense begrijpelijk, maar niet eerlijk naar leerlingen toe die al een examen gepland hebben. Het bieden van enig positief uitzicht is een prioriteit voor de rijschool, daarom wordt het extra snelle servicepakket aangeboden. Dit pakket kost meer geld dan reguliere pakketten, maar de snelle service garandeert wel een startdatum op de korte termijn, praktijkexamen en intensieve begeleiding.

Oorzaak drukte rijscholen

Rijschool GetLicense geeft al meer dan 15 jaar rijles in Arnhem & omgeving en heeft het niet eerder zo druk meegemaakt. De eigenaar van de rijschool hield tijdens de covid-pandemie al rekening met de extra drukte die zou ontstaan na opheffing van de maatregelen. Dat de drukte in de zomer van 2023 een hoogtepunt zou bereiken had hij daarentegen niet zien aankomen. De toekomst voorspellen durft hij daarom ook niet. “Wie weet ziet het er volgend jaar allemaal anders uit en verlangt de rijschool weer naar de drukte”, aldus de rijschool.

Meer weten over de extra snelle service van GetLicense? Lees via de website https://getlicense.nl alle details over het pakket.

Show More

Related Articles

Back to top button