Business

De impact van community ’s op de bedrijfswereld

Community ’s hebben een significante impact op de bedrijfswereld. Een onderlinge community binnen ondernemers in de bedrijfswereld speelt een belangrijke rol in het versterken van relaties en het bevorderen van innovatie. Het biedt de mogelijkheid tot het delen van kennis en ervaringen, wat vervolgens resulteert in producten en diensten die beter aansluiten op de wensen van de consument. Daarnaast speelt het ook een rol bij het creëren van een positieve werkomgeving voor medewerkers binnen de organisatie. Wanneer samenwerking en communicatie centraal staat voelen medewerkers zich meer verbonden met elkaar, en daarmee ook met de organisatie.

Community als basis voor bedrijfsverzamelgebouw

In een bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich een verscheidenheid aan ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches. Ieder heeft zo zijn eigen expertise en werkzaamheden. Een bedrijfsverzamelgebouw stimuleert het netwerken met mede-ondernemers. Of je nu samenkomt in de gangen of tijdens een koffiepauze in een gemeenschappelijke ruimte, er ontstaan gesprekken. Deze interacties kunnen inspireren en mogelijkheden voor samenwerking openen. Het biedt de mogelijkheid om te leren van elkaars expertise.

Een rijke historie

Ondernemerscentrum De Pelikaan is een pand met een rijke historie betreft ondernemerschap. Vroeger was dit gebouw eigendom van het Zwitserse bedrijf Pelikaan, dat beroemd was om zijn kantoorartikelen. Sinds 1995 dient het gebouw als een centrum voor ondernemingen, waar diverse succesvolle bedrijven hun thuisbasis hebben gevonden. OC De Pelikaan biedt tegenwoordig een verscheidenheid aan faciliteiten voor organisaties die behoefte hebben aan flexibele werkruimtes.

Facilitaire ondersteuning voor organisaties

Het ondernemerscentrum beschikt over een groot aantal faciliteiten. In uw huurbedrag zit een vast bedrag voor service- en energiekosten en daarbij inbegrepen zitten de standaardfaciliteiten. Hieronder valt onder andere een personenlift naar de 1e verdieping, individueel regelbare airco en buitenzonwering en schoonmaak van de algemene ruimtes. Daarnaast krijg je bij een bedrijfspand huren in Zevenaar ook toegang tot een algemene vergaderruimte, een beamer en parkeren op eigen terrein voor u en uw bezoekers. Met deze facilitaire diensten biedt ondernemerscentrum De Pelikaan ondersteuning aan de ondernemers in het pand.

Show More
Back to top button