Eten & drinken

Kitchenaid pastamachine

Kitchenaid pastamachine

Wie zelf verse pasta gaat maken, ontdekt een wereld van vormen, texturen en namen (denk aan fusilli, spaghetti en ravioli). Voor alle soorten en maten pasta geldt eigenlijk hetzelfde: eigenhandig en op de traditionele manier gemaakt, zorgt voor de lekkerste pasta’s met de beste smaken.

Met behulp van een uitgebreid assortiment aan accessoires voor je pastamachine kan je eindeloos creatief met pasta aan de slag gaan. Met de Kitchenaid pastamachine kan je alle vormen, texturen en namen ontdekken, met slechts één machine en de daarbij horende verschillende accessoires.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een Kitchenaid pastamachine? In dit artikel vertellen wij je alles wat je over een Kitchenaid pastamachine wilt weten.

Wat is een Kitchenaid pastamachine?

De essentie van het merk Kitchenaid is ‘Serious About Food’. De producten van Kitchenaid vormen de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en een iconisch design. Serious About Food is volgens Kitchenaid de manier van leven. Kitchenaid omschrijft hun producten als volgt:

‘Voedsel is energie voor ons lichaam, maar wij geloven dat het veel meer is. Serieus over eten zijn gaat verder dan koken alleen. Het gaat over het ontdekken van de wereld met al onze zintuigen, gedreven door de passie voor lekker eten. Het gaat over het plezier van samen delen en de manier waarop we onze eigen stijl in de keuken uitdrukken. Het is de uitdaging van innovatie en de spanning van het verkennen van nieuwe smaken en mogelijkheden!’

Kitchenaid gaat praktisch en functioneel met hun apparaten om. Zo is de pastamachine van het merk niet echt een pastamachine op zichzelf staand, maar verander je een mixer of keukenrobot in de pastamachine. Naast een mixer heb je nog de volgende producten nodig om er een pastamachine van te maken: een driedelige set van pastarollers en snijders.

De set pastarollers en snijders zijn een exclusief ontwerp voor alle Kitchenaid mixers en keukenrobots. Het maakt niet uit welke mixer of robot je hebt of hoe oud het apparaat is. Alle sets passen op de multifunctionele accessoire-staaf, waardoor je er een krachtige keukenhulp van kan maken. De pasta-set wordt geleverd met een reinigingsborstel en staat gerand voor gladde en nette pasta resultaten.

Kitchenaid biedt ook nog een pastapers aan in hun assortiment, waarmee je maar liefst zes verschillende pastavormen kunt maken: spaghetti, bucatini, rigatoni, fusilli, grote macaroni en kleine macaroni. Ook de pers is te monteren op een keukenmixer of robot van Kitchenaid, waardoor je er makkelijk en snel een pastamachine van kan maken. De website van ThuisExperts heeft alle benodigde informatie voor het kopen van een kitchenaid pastamachine.

Show More
Back to top button