Eten & drinken

Snel een gezonde lunch bestellen op Lunch.nl

Een nieuw online lunch platform zorgt voor een gezonde lunch op kantoor of thuis. De website Lunch.nl dat sinds gisteren online is, wil ervoor zorgen dat meer bedrijven een gezonde lunch op kantoor gaan nuttigen. Het lunch platform biedt luxe belegde broodjes, salades en sapjes aan tegen een scherp tarief.

Lunch.nl wil een gezonde lunch flexibel aanbieden en die voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar is. Meestal zijn cateraars niet in staat om binnen één uur een dagverse lunch of traktatie te leveren, hanteren zij soms hoge bezorgkosten of leveren zij pas vanaf een relatief hoge orderwaarde. Lunch.nl wil hier verandering in brengen.

Voordelen van lunch online bestellen

Lunch.nl combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale bakkerij. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen één uur voordelig en vers luxe belegde broodjes, gezonde salades en heerlijke traktaties aan te bieden.

Lunch ook zakelijk aftrekbaar

Een voordeel is dat de kosten van bevoordeling zakelijk aftrekbaar zijn tot € 227 per werknemer per jaar. Dit biedt voldoende ruimte om eens te kijken hoe je medewerkers wat extra’s zou kunnen bieden.

Lokale aanwezigheid

Het platform heeft nu regionaal gestart in plaatsen als lunch in Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft wel de ambitie om binnen afzienbare tijd een landelijke dekking te realiseren om in héél Nederland de lekkerste lunches te bezorgen.

lunch.nl

Show More
Back to top button